mellandagar

Nu är julen över, har jobbat en hel del nu sista tiden och det känns väldigt skönt att äntligen få tjäna lite pengar. Förmodligen blir det att jobba imorgon och nyårsdagen oxå, eller nyårsnatten. Tyvärr får jag väldigt ont i ryggen och axlarna när jag jobbar, är ju inte van. Och det känns att jag är gravid! Syns gör det oxå.. Vi var förresten och beställde en barnvagn på barnens hus igår. Den vi helst ville ha rymdes inte i bagaget och det kändes riktigt surt. Men vi hittade en annan, lite klumpigare men bra ändå för drygt 6000. Det var typ den billigaste vagnen, eller, det var den billligaste ligg- och sittvagnen. Ser ut precis som på bilden.  Man fick även med matchande skötväska och själva "sittdelen".


Emmaljunga smart duo combiSen  köpte vi även en ny diskmaskin för den vi hade var inte den bästa... Ibland tog den inte in vatten och ibland fick man sparka på den för att den skulle starta. Sen blev det oftast inte riktigt rent heller. Måste säga att köket ser modernare ut nu med den nya maskinen, den förra var typ från 70 talet.. nä kanske inte men gammal var den! Nåväl, nu ska jag tvätta och städa lite.

Snart jul

Sitter här och snorar som vanligt.. Fastän jag egentligen har massor jag måste göra. Måste snart börja med maten för Petter ska hjälpa sin kusins man att bygga en verkstad och då är det bäst att maten är klar när han kommer hem. Det får bli paj idag. Och vi som hade tänkt skaffa julgran INNAN lucia, det har verkligen misslyckats. Ingen gran ännu.. Jag får hoppas att de inte är slut som förra året, eller helt slut var dom inte men de som fanns kvar var inget att hurra för. Har i alla fall köpt klart julklappar åt mina systrar men inget åt Petter än, men jag tror att jag vet vad han ska få av mej.. Sen är det mamma och pappa och Olle kvar.. och kanske Wictoria. Om jag inte sov så länge på "morgonen" skulle jag hinna så mycket mer. Men nu för tiden stiger jag upp kring 11-12 tiden.. Är en riktigt slöfock! Men det kan bero på att mitt järnvärde har sjunkit ordentligt så jag måste börja käka järn igen.. Har redan tabletter hemma men barnmorskan sa att jag skulle behöva ta 10 stycken per dag om dom skulle hjälpa för mej.. Gissa om jag kommer att bli förstoppad! Får köpa starkare tabletter..

Kallar den för

Den här bilden tog jag idag och blev nästan som ett konstverk (enligt mej själv). Jag kallar den för "glas med näsblod" eftersom att det är precis vad det är. Har ju väldigt lätt för att få näsblod och fångade upp det i ett glas som stod vid sängen så att jag skulle slippa byta sängkläder och så. Sen tyckte jag bilden blev lite fin så jag ville lägga upp den här! Sjuk i huvudet? Jag? Nonsens!

Vinter

Svinhalkingt ute idag.. höll på att sladda av vägen ett par gånger och en gång var det inte långt ifrån att jag skulle kana in i en annan bil. Skyller på att vi har dubbfria däck oxå, eftersom att jag inte såg någon annan sladda omkring som jag. det värsta är att jag måste ut och köra igen snart flör jag måste hämta Petter från jobbet..

Igår fick jag jobba för första gången sen i augusti! Det kändes riktigt bra. Fast idag är jag halvdöd.. är så otroligt trött.. Apropå jobb så har Petters mamma oxå blivit varslad.. det verkar som att årets julklapp är en uppsägning. Nu måste jag gå och ta hand om kisse en stund innan har remsar upp gardinerna.

Namnsdag

Andra advent idag, och min namnsdag :) Blir så trött av mörkret, tur att det snart vänder.. Petter fyllde 28 år i måndags så jag bakade en smarrig tårta åt honom och så fick han ett spel till sitt ps3. Igår var vi hos mamma och fikade för hon fyllde år i tisdags, min kusin Kevin fyllde i fredags och mammas sambo Olle fyller den 14:e. Många som fyller år i december.. pappa fyller dessutom år dagen före julafton, det blir dyrt att köpa både presenter och julklappar samma månad.. Träffade en kusins hundvalp Dexter, hur söt och mysig som helst.. ville bara ta hem honom. Han är en korsning mellan schäfer och collie så han är som en liten mysboll! Men jag får nöja mej med Leffe, han är ju faktiskt ännu mjukare, men inte alls lika lydig :p Nåväl, måste försöka hitta på något att äta till middag nu..
                                           
petters tårta

RSS 2.0