suck

Dagarna börjar med förhoppningar som övergår i besvikelse och frustration.. Tur att det är sol och varmt ute idag.

4 dagar

leffe






4 dagar kvar till beräknad förlossning. Kan det inte bara sätta igång nu!? Ryggen tar ju snart livet av mej.. Vädret är så tråkigt att man helst vill lägga sej och sova resten av dagen. Nä nu måste jag sluta gnälla. Var hos barnmorskan igår, barnet verkar inte ha växt något sen sist (2 veckor sedan) och jag har inte gått upp i vikt på nästan 2 månader vilket jag är rätt så glad över, känner mej nog så tung som jag är med en viktuppgång på 10 kg. Ungen bökar på och är nästan aldrig still, förutom de gånger någon annan vill känna, då verkar den somna direkt, bara för att jäklas ;) Till och med när Petter ska känna så slutar den röra sej. Nu ska jag kolla på "svenska namns" hemsida för att få lite tips om vad battingen ska heta.. Det är så lätt att hitta namn som man absolut INTE vill att den ska heta och näst intill omöjligt att komma på något som vi båda gillar. Vi tar gärna emot tips på namn ;)
 Lägger ut en liten bild på vår feta kissemjau. Han får alltid röda ögon på kort! Och tappar vinterpälsen gör han, vi har typ katthår i munnen jämt. Och det flyger hår om honom när han rör sej, och då borstar vi honom ändå ofta, vilket inte hjälper så mkt.. Hoppas det slutar snart. Annars kan man ju bygga ett litet bo åt bäbisen av katthår, blir nog varmt och mysigt ;)

Satisfaction

Haha, jag tror jag har sett den här säkert 50 gånger men jag skrattar varenda gång ändå. Tänkte dela med mej av videon, ni kanske minns originalvideon? annars går den att hitta på youtube den med..

http://www.youtube.com/watch?v=3hrL2COkxaA

Väntar..

Förvärkarna har lugnat sej, känns bra att slippa dom men samtidigt vill jag ju ha ut ungen snart. Igår natt vaknade jag och spydde som en kalv. Förmodligen hade jag ätit något konstigt men jag vet inte vad det skulle vara. Det gick över på bara en timma så.. skötbord Mår illa nu oxå men av andra orsaker. Har inte fått i mej någon frukost än och klockan är ett!

Nu har vi köpt ett begat skötbord för bara 250 kr, dock ett vägghängt, jag ville helst ha en byrå. Men det är nog lika bra för det vägghängda kan vi ha inne på toan och då har man ju nära till vatten. Sen har vi fått två garderober av Petters föräldrar så vi har mer plats för kläder och liknande så då är en byrå inte lika viktig längre. Nu väntar jag bara på att någon från barnens hus ska ringa och säga att vår vagn har kommit.  Sen har vi nog allt som vi behöver en tid framöver. Har börjat packa BB-väskan så den står redo vid dörren när det är dags, även om det kanske dröjer en månad.. Jag har verkligen inget annat i huvudet nu för tiden, tänker bara på barnet och förlossningen. Kan ju även bero på att jag bara sitter hemma hela dagarna och inte gör något :p Men nu ska jag försöka tvinga i mej något ätbart så jag inte börjar må mer illa pga hunger istället.















Hoppas...

Steg upp "tidigt" i dag för en gångs skull, halv nio. Haha, jag sover oftast som kortast till elva. Vi hämtade vaggan hos min morbror igår och fick med lite sängkläder som jag håller på att tvätta. Igår var jag till läkaren för att jag ville bli heltidssjukskriven (egentligen ringde jag för mer än 2 veckor sen men de hade ingen tid förrän igår). Fick läkarintyg som tur var. Är ju rätt så risig nu. Hade haft sammandragningar hela morgonen typ från 10 tills jag kom till doktorn vid ett. Han skulle känna på magen och jag hann få två sammandragningar under tiden. Han kände att huvudet hade fixerat sig och han kände även på livmodertappen  och märkte att barnets huvud tryckte på en del. Tyvärr var livmodertappen inte riktigt mogen för att barnet skulle ramla ut igår men han sa att om det fortsatte som det gjorde igår hade det kunnat hända riktigt snart, som idag. Tyvärr så lättade sammandragningarna efter några timmar och har bara haft någon enstaka idag så jag är lite besviken. Men jag fick ändå upp hoppet om att den kanske kommer tidigare.
I helgen hade jag nästan gett upp helt, orkade ingenting, hade bara ont och grät ett tag med Petter, jag klarar av att ha det så i någon dag men när det går veckor och man knappt kan duscha så känner man sej som en börda för alla andra och man orkar bara inte mer och då kommer tårarna. Men som sagt har hoppet kommit tillbaka nu :) Måste verkligen ta en dag i taget för att orka, tanken på att det egentligen är en hel månad kvar är outhärdlig. Hoppas den vill komma nu i veckan!
Snart har vi vår lilla skitunge hos oss..

RSS 2.0