Älskade lilla pojke


glada killen

Jag blir varm i hela kroppen när min lilla älskling ler sådär mot mej.

Var på kräftkalas hos Ann igår, första gången för mej, var lite skraj för kräftorna så Jerker fick skala åt mej. Jag var som tur är inte ensam om att aldrig ha ätit kräftor så jag slapp skämmas! Vi hade jättetrevligt och åt även jättegod paj och kladdkaka. Sen gosade jag en stund med kattungen Ingvar, visst hette han så? En riktig goskisse.
ivar

Måste bara visa en före och en efterbild på kökslådorna..
lådor
nyttDet blev så mycket ljusare och fräschare i köket nu. Skönt att det är gjort.

Sista sommardagen?

Igår hade vi det varmast i Sverige, 28 grader, och idag var det fortfarande väldigt varmt fram tills kring tvåtiden då det började åska ordentligt. Kollar man på smhi så verkar det ska vara ganska varmt men inte så mycket sol resten av veckan. Kanske var det här sista dagen att sola för mej? Och trots att vi haft en relativt varm och solig sommar är jag vit som ett lakan! Har ju inte haft tid till sol och bad. Nåväl, så länge det är varmt så ska jag inte klaga.

Bajsigt bankbesök

Idag var vi på banken för att starta ett konto åt Dante. Det är väldigt varmt idag så han hade bara blöja och t-shirt på sej. Han satt i Petters knä och "levererade" en rejäl hög i blöjan, så pass rejäl att det pressades ut ur blöjan och ut på Petters tröja. och det blev inte bara lite! Vi torkade bort det som gick från tröjan och sen blev det att panikleta en ny tröja åt honom. Jag kunde inte låta bli att skratta, och Dante var rätt så nöjd. Handläggaren på banken tyckte oxå att det var lite kul, men lite synd om Petter var det ju. Som tur är så luktar ju inte bajset så mycket än så det gjorde inte så mycket.

Snart ska vi iväg och spela minigolf med Mika och hans tjej (minns inte vad hon heter, jag glömmer alltid bort det). Imorgon ska jag jobba igen, det är verkligen mycket på jobbet nu, som tur är behöver jag bara jobba 7-12 så jag inte blir borta från lillskiten så länge.

3/8

Här har vi en bild från namngivningsdagen, jag och Petter ser stela och tråkiga ut men det var den enda bilden där ingen gör någon konstig min.
jag,petter och Dante


 lådor
Nu har vi börjat slipa våra köksskåpluckor för vi ska måla dom vita, just nu är dom typ gröna, nästan lite turkosa. Sen var de förra ägarna lite lata och orkade inte göra nya hål för handtagen på lådorna när de bytte ut dem så de har två knoppar per låda istället, ser lite roligt ut. Vi ska spackla igen hålen och göra nya.


Jag vill ha svarta handtag istället men har inte riktigt bestämt mej för vilka.. Förmodligen de första eftersom att de finns på clas ohlssons så vi slipper beställa.

      


 

RSS 2.0