4 år med Petter <3

Igår (26/2) hade vi varit tillsammans i fyra år, ikväll ska vi äta på någon restaurang för att fira. Glömsk som jag är förstod jag till en början inte vad Petter pratade om igår när han nämnde att det var en "årsdag" då. Badade med Ann på Eddahallen idag och sen åt vi lunch på wok n' roll. Nu har jag gjort flätor i hela håret så jag ser ut som en tok, vill ha lite lockigt hår ikväll och det är omöjligt för mej att få lockigt hår. Jag har en locktång som ska vara bra men det blir typ ännu rakare när jag använder den. Förhoppningsvis funkar det med flätorna. Just nu är Petter i Piteå och köper en ny dataskärm, även om det inte finns något fel på den vi har och den är högst två år gammal.. Nåväl, han måste ju få köpa nått roligt ibland..

Uppdatering

Jag har ju tänkt skriva varje dag men det har bara inte blivit av.. Det är svinkallt ute och har varit det mer än en vecka nu. Nästan två tror jag.. Och inte verkar det bli varmare heller. Men så är det ju när man bor här uppe. Nu har jag hunnit bli 22 år, samma ålder som mamma var i när hon fick mej så nu är jag prick hälften så gammal som henne. Och så ska jag ju själv ha barn när jag är 22, undrar just om mitt barn får sitt första barn när hon/han är 22? Passade på att berätta för mamma att hon inte får gå i pension förrän mitt barn är 20 år, tänkte att hon kanske inte känner sej så gammal om man lägger fram det så, men att ha 20 år kvar till pensionen kändes värre än att inte längre vara ung tyckte hon.
Fick pengar till barnvagnen i födelsedagspresent, så mamma och pappa betalde nästan halva vagnen egentligen. Sen fick jag godis av dem oxå, som om jag inte var nog tjock ;)rymdhund 

Av Camilla och Madde fick jag den här tuffa rymdhunden, men det blir nog bäbis som får ta den när den väl föds!zenträdgård
Av Petter fick jag en Zenträdgård, den ska vara avslappnande för kropp och själ. Det var faktiskt väldigt avslappnande att pyssla med den lilla krattan och stenarna.
orkidé
Den här vackra orkidéen fick jag av Hanna, Ann och Jenny, hoppas verkligen att jag inte har ihjäl den direkt som jag ofta lyckas med när det gäller blommor..

 babykläderSen har jag faktiskt varit en stund på stan för några dagar sen och kunde inte hålla mej längre.. så jag köpte lite bäbiskläder som både pojkar och flickor kan använda. Jag längtar så otroligt mycket tills jag håller den lilla i min famn!! 10 veckor kvar tills födseln är beräknad.. Hoppas jag slipper gå över tiden!

.

Söndag

I fredags köpte Petter guitar hero till sitt PS3 så nu har vi 3 gitarrer till det för tydligen funkar inte dom vi redan hade till PS3. Att dom inte kan göra så att spela man kan köra på PS2 även funkar på trean! Självklat är det ju för att tjäna mer pengar men ändå! Jag kan förstå att spel som är gjorda till trean inte funkar på tvåan men inte tvärt om.. Jaja, han köpte i alla fall world tour och rock band så han har något att göra hela dagarna.. Så nu byter han bara plats mellan soffan och en petter&guitar herodatastol. Sen ska nog jag spela lite oxå :)

Igår följde jag med Ann och några andra ut på krogen en stund, skönt att komma ut och göra något men oj ändå så sugen jag blev på vin ;) Sen när jag lagt mej och nästan somnat ringde Camilla och ville ha skjuts till en efterfest och att jag skulle skjutsa hem en av hennes kompisar som låg och spydde på Balzacs toa. För en gångs skull orkade jag kliva upp igen och skjutsa dom, senaste gångerna hon har ringt sådär har jag inte orkat och bett henne ta taxi, men pga hennes spyende kompis gick jag med på det. När jag väl var hemma igen var det inte lika lätt att somna, så istället sovde jag till 12 idag..

Har städat lite idag men fick sammandragningar när jag dammsugat vardagsrummet och fick lägga mej ett tag. Sen torkade jag golvet och blev helt yr och vimmelkantig så det blev att lägga sej igen. Att man inte ens klarar av att städa ett enda rum! Tur att Petter är duktig i alla fall, annars skulle det aldrig bli något gjort här hemma.. Drömde att han lämnade mej, åh vilken mardröm!! Det drömmer jag nästan varje natt nu. Det och att jag får missfall.. Vilken lättnad att vakna, men det tar en stund att lugna sej. Nä, nu ska jag gå och ta en lång varm dusch. Tur att jag har en plaststol att sitta på, annars hade jag kunnat glömma det!RSS 2.0