Glad midsommar!

Tyvärr är det inte så bra väder idag, bara 11 grader och mulet. Hade det varit bättre hade det eventuellt blivit en liten utflykt till nordanå. I kväll ska vi till Petters föräldrar för det är någon slags gårdsfest i deras kvarter. Men annars blir det en lugn kväll för oss. Leffe var hur mysig som helst igår, han ville mysa med Dante hela kvällen nästan. Filmade lite när han tvättade Dantes hår;) Lägger en länk till filmklippet här nedan.. Just nu sitter Dante i en bärsjal på mitt bröst och sover. Det är så mysigt, men det blir otroligt varmt!
Far och son-snack
Länken:

http://www.familjeliv.se/Hem/mycketsaft/video.php

Lite bilder

Dante växer så det knakar, mer än en cm i veckan fortfarande, fortsätter han så så blir han en stooor kille! Vi var hos mamma igår och åt tacos och då fick jag mitt vaccinationskort där det även står längd och vikt och när jag kollade på det såg jag att jag bara växte hälften så fort som Dante. Just nu sitter jag och vaggar babysittern med foten, stannar den så blir han ledsen, men det är skönt att inte måste bära honom hela tiden för jag har fått så ont i ryggen.
Här kommer lite bilder på sötnosen..

en kall dag i vagnen
vilar i soffan
I babysittern

Skönt att sträcka på sej

DanteDanteNu är det äntligen bestämt, eller, när han var 22 dagar gammal bestämde vi oss för Dante, han ser mest ut som en sån. Idag är han 28 dagar gammal och sitter i en bärsele på mitt bröst och sover. Vi har lånat både bärsjal och bärsele av ett par som mamma känner som har två barn och väntar ett tredje. I söndags var det ju min första morsdag som mamma, och jag fick ett par "presenter" av Dante i hans blöja ;) Det var 29-30 grader varmt i skuggan den dagen så han var blöt i håret av svett hela dagen den lilla stackaren.. Men han var inte den enda som svettades.. hade det inte varit så kallt i älven hade jag nog badat! För vi var till mamma och hon bor ju bredvid älven så.. Det var ju lika varmt inomhus så det fanns ingenstans att svalka sig, och att åka bil var inte kul! Nu är det tyvärr bara 14 grader ute, men jag hoppas värmen kommer tillbaka snart.

sötisar
.

RSS 2.0