Första inlägget

Hej!
Nu har jag fixat en blogg här istället för den förra för där var det så krångligt och det gick inte lägga ut bilder.
Sitter just nu och väntar på att mamma och Madde ska komma förbi, dom är på stan och ska på utvecklingssamtal senare idag. Mamma går på camebridgediet så hon dricker bara deras soppor så hon tänkte komma förbi och äta hos mej.
Det går riktigt dåligt för mej när det gäller jobb, för det första är jag så slut och mår illa till och från så jag orkar inte. Men graviditet är ingen sjukdom så man blir ju inte sjukskriven. Så det är bara att söka jobb.. Tyvärr så finns det inga.. Sen så ringde Petter imorse och berättade att det ska bli ett tredje varsel på hans jobb så nu åker han oxå.
I natt kom den första snön till Skellefteå, inte ens en hel cm men det lär ju bli mer ;) Det blir ju lite ljusare ute så det är ju ett plus. Annars hatar jag vinter...
Första snön här uppe i Skellefteå kom i natt.
Sådär, nu har dom varit här och mamma har sytt upp vardagsrumsgardinerna åt mej! Madde berättade att en av hennes klasskompisar som hon är med mest blev misshandlad på skolan igår. Han fick en spricka i tinningen och krossad käke, han fick även en rejäl hjärnskakning och spydde som en gris. Madde satt med honom tills ambulansen kom (en halvtimma senare trots att det är typ 500-700 meter till sjukhuset från skolan) Hon sa att det rann blod ur hans öra och han var väldigt förrvirrad och sökte sina glasögon som han inte hade eftersom att han använde linser. Han ligger på IVA nu och Madde är lite deppad för han var tydligen den snällaste i klassen.. Det har varit en del misshandel på skolorna nu på sista tiden.. Dumheter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0