Söndag

I fredags köpte Petter guitar hero till sitt PS3 så nu har vi 3 gitarrer till det för tydligen funkar inte dom vi redan hade till PS3. Att dom inte kan göra så att spela man kan köra på PS2 även funkar på trean! Självklat är det ju för att tjäna mer pengar men ändå! Jag kan förstå att spel som är gjorda till trean inte funkar på tvåan men inte tvärt om.. Jaja, han köpte i alla fall world tour och rock band så han har något att göra hela dagarna.. Så nu byter han bara plats mellan soffan och en petter&guitar herodatastol. Sen ska nog jag spela lite oxå :)

Igår följde jag med Ann och några andra ut på krogen en stund, skönt att komma ut och göra något men oj ändå så sugen jag blev på vin ;) Sen när jag lagt mej och nästan somnat ringde Camilla och ville ha skjuts till en efterfest och att jag skulle skjutsa hem en av hennes kompisar som låg och spydde på Balzacs toa. För en gångs skull orkade jag kliva upp igen och skjutsa dom, senaste gångerna hon har ringt sådär har jag inte orkat och bett henne ta taxi, men pga hennes spyende kompis gick jag med på det. När jag väl var hemma igen var det inte lika lätt att somna, så istället sovde jag till 12 idag..

Har städat lite idag men fick sammandragningar när jag dammsugat vardagsrummet och fick lägga mej ett tag. Sen torkade jag golvet och blev helt yr och vimmelkantig så det blev att lägga sej igen. Att man inte ens klarar av att städa ett enda rum! Tur att Petter är duktig i alla fall, annars skulle det aldrig bli något gjort här hemma.. Drömde att han lämnade mej, åh vilken mardröm!! Det drömmer jag nästan varje natt nu. Det och att jag får missfall.. Vilken lättnad att vakna, men det tar en stund att lugna sej. Nä, nu ska jag gå och ta en lång varm dusch. Tur att jag har en plaststol att sitta på, annars hade jag kunnat glömma det!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0