mellandagar

Nu är julen över, har jobbat en hel del nu sista tiden och det känns väldigt skönt att äntligen få tjäna lite pengar. Förmodligen blir det att jobba imorgon och nyårsdagen oxå, eller nyårsnatten. Tyvärr får jag väldigt ont i ryggen och axlarna när jag jobbar, är ju inte van. Och det känns att jag är gravid! Syns gör det oxå.. Vi var förresten och beställde en barnvagn på barnens hus igår. Den vi helst ville ha rymdes inte i bagaget och det kändes riktigt surt. Men vi hittade en annan, lite klumpigare men bra ändå för drygt 6000. Det var typ den billigaste vagnen, eller, det var den billligaste ligg- och sittvagnen. Ser ut precis som på bilden.  Man fick även med matchande skötväska och själva "sittdelen".


Emmaljunga smart duo combi



Sen  köpte vi även en ny diskmaskin för den vi hade var inte den bästa... Ibland tog den inte in vatten och ibland fick man sparka på den för att den skulle starta. Sen blev det oftast inte riktigt rent heller. Måste säga att köket ser modernare ut nu med den nya maskinen, den förra var typ från 70 talet.. nä kanske inte men gammal var den! Nåväl, nu ska jag tvätta och städa lite.

Kommentarer
Postat av: Ann

Det är fantastiskt att det kan vara så himla dyrt med barnvagnar, till och med dyrare än en diskmaskin! Men den ser jättefin ut:) Hoppas du har en toppen början på det nya året!

2009-01-03 @ 13:01:08
URL: http://annpe.blogg.se/
Postat av: sandra

åh längtar så mycke efter dig o se din mage växa. trodde att vi skulle få uppleva varandras graviditeter, :) saknar dej gumman

2009-01-05 @ 07:59:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0