Fortfarande namnlös

<3Idag är lillemannen 11 dagar gammal. Han heter fortfarande ingenting men vi är ganska så inne på Nico eller Dante just nu men det är så svårt. Det är som om inget namn verkligen passar på honom. Idag har vi haft besök av min morbror, hans fru och min minsta kusin Kevin. Vi fick jättesöta kläder och blöjor. Hur bra som helst, det går hur mycket blöjor som helst! Bäbis har sovit väldigt lite igår och i förrgår, han vill äta hela tiden, tillslut spyr han upp alltihop. Ibland går det bara två minuter mellan gångerna som jag ammar. I natt sov han faktiskt rätt bra så jag hoppas att det ordnat upp sej i hans mage. Fast han har velat äta nästan hela tiden idag med.. Så där, nu börjar han gråta, dags att ge mat..
.


Äntligen

bäbis.Nu är han äntligen här, vår efterlängtade son. Han föddes tisdagen 5/5 klockan 22.07 och vägde 3220 g och var 50 cm lång. Från att mina värkar började göra riktigt ont tills att han var född tog det ca. 6 timmar så det gick rätt så fort. Fruktansvärt ont gjorde det förståss men håller med alla som säger att det var värt det. Nu är det bara att hitta på något bra namn till honom och det är inte lätt..  

.
Fortfarande inget barn

Har fått tid för igångsättning 15/5 om den inte kommit tidigare, att det ska ta sån tiiid!! Har faktiskt onda sammandragningar idag men inte tillräckligt för att jag ska våga tro att något är på gång. Inte får jag mycket gjort här hemma heller trots att jag har all tid i världen. Försöker hitta på något att äta till middag.. Blir nog pannkaka, hade tänkt försöka komma på nått nyttigare men det går dåligt. Vi har nämligen inte varit så nyttiga på sista tiden, typ skrov och pizza, glass och muffins :p Ska gå och längta lite till nu..

Imorgon..

20 grader i skuggan och inte ett moln på himlen, såå skönt! Fast jag håller på att svettas bort, men det gör inget, är bara glad att det börjar vara sommar. I morse hade jag två riktigt kraftiga värkar som jag i princip skrek mej igenom, trodde verkligen att jag skulle få föda men icket.. Får härda ut.. så det fina vädret håller mej ifrån att bli galen. Camilla har fått nyckeln till sin första lägenhet idag, om jag orkar så åker vi nog dit och tittar lite senare. Vet inte riktigt var den är, bara att den är på norrböle och ungefär samma storlek som min första, så inte så stor alltså :p
Nu har kisse fångat sin första geting och käkat upp den, har balkongdörren öppen så vad som helst kan flyga in, då är det tur att kisse är en mästare på att fånga småkryp. Ska nog gå ut i solen en stund till nu..

RSS 2.0